Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Покажи ми твоите Favourites, за да ти кажа какъв17 Март 2008, Понеделник

В последно време се заговори за следене на онлайн комуникациите и активността на потребителите в Интернет. Срещу полицейщината (в случая е използвана фигуративно тази дума, защото става въпрос за следене на всякакъв вид информация) възропта и  сър Тим Бърнарс-Лий, считан за изобретател на Интернет.

Според него е абсолютно некоректно следенето на потребителите и това каква информация те ползват, тъй като тези данни могат да се продават на рекламни, застрахователни и други агенции.

Покажи ми твоите Favourites, за да ти кажа какъв си е стар лаф, който сега набира нова скорост. Волю или неволю всячки сме жертви на спам-а, но едва ли доставчиците, колкото и да се кълнат  в преданост на Потребителя ще удържат фронт-а и ще ни гарантират сигурност, защото парите в този Бизнес са Галеми, или ако не са,  то те са Много Големи.

Основата на негодуванието на бащата на нет-а е използването от страна на доставчиците на Phorm - софтуер за следене ан активността на потребителите в Интернет, който събира информация най-вече с цел реклама.

Според Phorm "системата им предлага сигурност и предпазва потребителите" от потенциални зарибявки  в Интернет.

Потребителите в Интернет обаче предпочитат да се чувстват свободни и несигурни, а защо не и зарибявани.Прочетено: 3017 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
ahtopol Залез парапетът до жълто и сиво Spirit of Burgas МАШИНА ЗА БЕЗВЪЗДУШНО БОЯДИСВАНЕ БУТАЛНА ПОМПА, AIRLESS,1300W, 220V-1940 ЛВ. През поколение закачалки 2 Четвърти рожден ден
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development