Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Тодор Йосифов преизбран за председател на МГЕРБ – Бургас



17 Март 2008, Понеделник





Тодор Йосифов бе преизбран с пълно мнозинство за председател на младежката организация на ГЕРБ на общо събрание тази събота в присъствието на Областното ръководство на партията.

25 годишният бургазлия е завършил стопанска Академия “Д. А. Ценов” в Свищов, специалност “Маркетинг”. В момента работи в завод “Спартак” като мениджър внос-износ на стоки. За  организационен секретар младежите одобриха кандидатурата на Антон Берданков.

В областното ръководство на младежката организация на ГЕРБ влизат още Христина Недева, Емил Костадинов и Николай Василев.
Предстои те да бъдат одобрени от областната партийна структура, след което ще бъдат утвърдени от Изпълнителната комисия на ГЕРБ.  Към кандидатите имаше само едно изискване – да са под 31 години до края на 3-годишния си мандат, както е записано в националния устав на партията.

”Ние гласуваме доверие на МГЕРБ, защото сме сигурни, че като нейни членове, ще докажете, че  високата обществена ангажираност е ваш приоритет. Поздравявам ви за вашият избор, той е изключително правилен и ще бъде полезен на много хора”, заяви областният координатор Димитър Бойчев. Той допълни, че младите политици ще бъдат равноправни партньори на местната организация на ГЕРБ , тъй като са добре подготвени и мотивирани да поемат отговорност за бъдещето на страната.

Организационният секретар Семир Абумелих поздрави членовете на МГЕРБ за техния избор и подчерта, че организацията се гордее с тяхната работа.

”Ако можех да фалшифицирам личната си карта щях да се запиша в младежката организация”, пошегува се Абумелих.
”Всички инициативи които сме осъществили за последните две години са били за подпомагане и развитие на младите таланти, за стимулиране на обществено отговорната младеж в града. Продължаваме да работим по същия план”, заяви Тодор Йосифов. Според него активността и желанието за работа на членовете на МЕГРБ се дължи на доброто сътрудничество и безрезервната подкрепа на областното ръководство на партията към младите хора.

Пълният текст:
http://www.burgasinfo.com/more_new1.php?id=14204



Прочетено: 3208 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Разоран двор, угар хотел приморец Светла Европейка аз Пролет, кокичета social distance Учебници CALLAN метод Welcome Довиждане, лято! Красимир Балъков Декабрь 2017 года
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development