Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Интересът към жилища в големите градове се мести към периферията11 Март 2008, Вторник

Увеличаване на строителството и търсенето на жилища в периферните райони на големите градове през м.г. отчита в годишния си обзор на пазара агенцията за недвижими имоти “Форос”.


Увеличаване на строителството и търсенето на жилища в периферните райони на големите градове през м.г. отчита в годишния си обзор на пазара агенцията за недвижими имоти “Форос”. Причина според брокерите е неспособността на предлагането да отговори на нарастващото търсене, ориентирано главно към централните градски части.
В София новите райони в периферията, които се радват на засилен интерес, са локализирани около бъдещото трасе на метрото и най-вече в кв. “Младост 4”. Във Варна се отчита нарастване на интереса към кварталите “Виница”, “Възраждане” и най-вече “Младост” и “Трошево”.
В Пловдив райони, обект на сравнително нов интерес, са кварталите “Остромила”, “Беломорски” и “Коматево”, където се строят предимно жилищни комплекси от затворен тип с апартаменти и еднофамилни къщи. В Бургас нови райони със засилено търсене са “Меден Рудник” и кв. “Сарафово”.
В по-малките градове, сред които Русе, Велико Търново и Балчик, като цяло не се наблюдава промяна в районите с преобладаващо търсене.

Пълният текст:
http://www.factor-vt.com/news-18.htmlПрочетено: 3210 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
1
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 
1
TAMEKASanford27
25.08.2010 08:32
0
Do not a lot of cash to buy a building? You not have to worry, just because it's achievable to receive the loan to work out all the problems. Thence take a secured loan to buy all you require.


Снимки от Бургас
Добави снимка
Бургаска къша Созопол. морето Бургас, ФЛОРА 2008 Тройно дестилирана украинска водка Елена Miss Sixty Цъфнали череши бургаска среща Море,земя, въздух паметникът на Руската армия
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development