Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Стоянов поиска да направи фирмата национална



11 Март 2008, Вторник





Два месеца 27 юни 2007 година, когато пожар изпепели складовата база на “Гранити” фирмата успя да се възстанови и започна строеж на новите складови сгради.


Въпреки пожара ог фирмата не отказаха нито една поръчка на клиент и тя не претърпя нито лев загуби от стокооборота си.   “Гранити” ООД притежава складови бази в Слънчев бряг, на Пристанище - Русе, две халета в Пристанище-Бургас.
Половин милион лева авансово получи от застрахователя Алианс” “Гранити” ООД  след пожара. Половин милион лева авансово получи от застрахователя Алианс” “Гранити” ООД  след него .
Тогава пред “Черноморски фар” инж. Стоянов заяви, че пожарът е бил  причинен от небрежност, но благодарение на добрата работа на пожарникарите не се е стигнало до жертви по време на огнената стихия.
Стоянов каза, че новите халета ще бъдат разположени  на същото място, но  ще заемат по-голяма площ и ще бъдат на няколко етажа.
Първите етажи ще бъдат предназначени за по-едрогабаритните стоки, а горните ще са за по-малки по обеми строителни материали. В изграждането на новите складови площи ще се използват най-съвременни и олекотени метални конструкции, бързи за сглобяване. Предвидено е вратите на отделните помещения да бъдат снабдени с ролкови механизми, които да прибират вратите нагоре, което ще пести пространство.
В новата складова база на дружеството ще бъде използвана съвременна технология за пренос на закупени продукти, т. нар. в един камион, като по този начин заявките на един клиент ще бъдат доставени наведнъж, заяви още тогава Стоянов.  Едновремноно ще се превозват тухли, фаянс, теракота, цименти, както и по -финни стоки, като мивки и вани.
Превозът на стоките в складовете ще се извършва с тирове и мотокари. Според шефа на фирмата “Гранити” ще бъде първият търговец на строителни материали, въвел подобна революционна схема на обслужване в максимално кратки срокове. Складовете ще се изграждат на два етапа, стана ясно още.

Пълният текст:
http://www.factor-bs.com/news-2598.html



Прочетено: 3367 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Spirit of Burgas оферта заем Приятелки в три цвята красиви по всяко време Best friends деца БЪДИЩЕ pepi Предлагаме инкубатори за люпене на яйца Флора Бургас 2009 В Несебър спретната къщурка
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development