Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Десетокласник ще учи балет във Вашингтон



Ключови думи:
09 Март 2008, Неделя





Пластичен и много чаровен, Георги Банчев често танцува на благотворителните концерти на дамския клуб „Зонта”, чийто стипендиант е вече трета година. Десетокласникът от Националното училище за музика и сценични изкуства „Проф. Панчо Владигеров” Георги Банчев получи покана за 20-дневен летен курс по балет във Вашингтон.
Уведомителното писмо от Центъра за сценични изкуства пристигна преди дни в елитното школо, след като през януари Георги се яви на специален кастинг в София. Препитването събра ученици от цяла България, но не всички сега са така радостни като бургаския ученик. Заедно с него отвъд океана ще отлетят само момче и момиче от Националното танцово училище в София.
„Това е много хубава новина за цялото училище. Неслучайно в писмото има благодарности към ръководството, благодарности за това, че комисията е изпитала удоволствие от срещата си с нашия възпитаник”, заяви за „Черноморски фар” директорът Юлия Ненова.
Курсът започва на 28 юли. Занятията ще се водят по метода и техниката на легендарния танцьор, хореограф и режисьор Джордж Баланчин. До 16 август програмата предвижда по 12 учебни часа на седмица с допълнителни дейности, чиято цел е да обогатят балетната култура на участниците. Планувани са няколко обиколки из историческите забележителности на Вашингтон. 

Пълният текст:
http://www.factor-bs.com/news-2594.html


Прочетено: 3950 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Жреци на музите 2009 Декоративната кула до хотел Конкур глазами зрителя орел Кокили за Строители!!! Стена Европейка Старото пристанище В очакване на жертвата моите цветя Тройно дестилирана украинска водка
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development