Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Бойко Борисов разчиства общината



Ключови думи:
01 Март 2008, Събота


Автор: В-к ФАКТОР - София



Кметът уволни шефа на Инспектората, опозицията се мъчи да му вгорчи дните заради бюджета. Според официалното съобщение мотивите за взетото решение са несправяне със служебните задължения от страна на Гален Ганчев.


По-точно – недостатъчен контрол върху дейността на концесионерите по чистотата и неумение да създаде организация за ефективна работа на ръководената от него до момента структура.

Няма да има милост

С този акт столичният градоначалник явно се опитва да заздрави поразклатения си имидж начело на столичната община. И още – да покаже, че ще е безкомпромисен към всеки. Дори към хората от най-близкото си обкръжение. Точно такъв бе до уволнението си Гален Ганчев. Той бе сред тези, които напуснаха МВР заедно с Бойко Борисов и един от първите, присъединили се към новосформирания екип на градоначалника на „Московска” 33.
Злите езици твърдят, че между двамата, макар да не е имало личен конфликт, в последно време отношенията доста се обтегнали. Почти веднага след снежната следновогодишна блокада на София, кметът изрази недоволството си от работата на инспектората. По-конкретно – от начина на работа с конценсионерите по чистотата и от контрола, упражняван върху тях.
В прав текст Борисов заяви, че общинската план-сметка за чистотата се изготвя формално и намекна за възможна зависимост и подвластност на шефа на инспекторите на концесионерите. Няма и два месеца след тези думи, последва и уволнението на Ганчев.

Пълният текста на статията:



Прочетено: 2322 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
над Ахелой Балчик Руски паметник, Бургас Небе през гората, до морето централна градска тоалетна Spirit of Burgas европейка Бургаска къша pepi Море,земя, въздух Водорасли Аквасорс
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development