Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Who is that girl



10 Януари 2008, Четвъртък





Ако случайно нямате ток и звъните на 845720 и ви кажат, че и те нямат ток - вие сте се свързали с EVN.

От началото на седмицата иначе западната компания EVN тръгна по окопите, лишавайки съществена част с няколко банки, много офиси и още повече жилища на нещастни бургазлии в централна градска част точно зад хотел България от ток. Изричаме тези скверни думи на един дъх, без запетаи, защото ако си вземем солука, както казваше дедо, ни идват още по-скверни.

След известна игра на тука има - тука нема, криейки тока под лапичките си през уикенд-а EVN реши да спре да се майтапи с гражданите и спря тока окончателно (разбирайте за понеделник вторник, и четвъртък от 11 нататък).

Телефоните на Компанията даваха ту заето, то безкрайно свободно, с което се доближиха до стандарта на Интернет доставчик след буря. И за да не обиждаме доставчиците, ще кажем, че при тях поне можеш да намериш шефа, или сис-админ-а и да му кажеш какво си мислиш.

Ако случайно имаш приятели австрийци, немци или скандинавци, и им кажеш на какво дередже си - те ти викат "this cannot happen here" .... канот, канот, обаче идват в България и тук вече кан или кян както ви харесва

Издигат се гласове да бъде съдена Компанията, но повечето махаме с ръка, защото не е ясно дали да се съди Тази Компания, или другата Компания, която предостави България на скандални на запад сдружения.



Прочетено: 4039 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
2
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Цъфнали череши Флора Бургас 2009 Строителна фирма ES.TI.&.aDDesign ЕООД Републиканска след ремонта До другото лято АХИЛОЙ За Майсторите!!!!!!! МАШИНА ЗА ПЕРДАШЕНЕ НА МАЗИЛКИ ROKAMAT, ГЕРМАНИЯ-2700 ЛВ. Цветы луговые Рибарското селище край Бургас Пролет, кокичета
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development