Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

СДС – Бургас навърши пълнолетие



Ключови думи:
09 Декември 2007, Неделя


Автор: Burgasinfo



С изискана вечеря и заря местната структура на СДС в Бургас отбеляза 18 години от учредяването си. Събитието уважиха видни бургаски общественици и журналисти, които поздравиха ръководството на партията, за това че положи основата на едно ново начало и успява да издържи на предизвикателствата на времето.
„СДС прави пълнолетие. Горди сме да го кажем, но и леко смутени, за това което ни очаква от тук нататък. Един колега ме попита защо съм така замислян – казах му, че зад гърба си сме оставили 18 години, период достатъчно безгрижен, но тепърва ни предстоят големите отговорности и зрялата работа”, каза настоящият зам.-кмет по строителството Костадин Марков, който бе и шеф на сините в Бургас.
„Считам, че СДС се утвърждава като единствената сериозна дясна партия в България, като се основава на принципите на чистата демокрация. Видели сме си грешките – признахме ги, за да не ги повтаряме в бъдеще”, добави още Марков.
Новият кмет на Бургас Димитър Николов бе сред специалните гости на вечерта. Той пожела успех на седесарите, като изтъкна като предимство качеството им да не се отказват пред трудностите, а да се амбицират за по-добрия резултат. „Той е и на лице след местните избори. Уверявам ви, че моето желание е да направя Бургас добро място за живеене. Амбицията и желанието ми са толкова силни, но не бих желал да бъда сам в идеите си, а очаквам вие да ми помогнете”, заяви Николов. След него временният лидер адвокат Вълчо Чолаков разряза тортата и вдигна наздравица с приятелите и партньорите на синята идея.
Филм с кадри от самото начало на демокрацията беше един от акцентите в програмата, поднесен от младите симпатизанти на партията. Специално „синьо жури” присъди и ежегодните награди „Седесарият” - 2007. Приз за „Майка Тереза” на партията грабна Мария Измерлиева за дълги години помощ и всеотдайност към демократичната идея. Областният секретар Тошко Иванов бе оценен от съпартийците с грамота за честност.
Вълчо Чолаков разряза тортата и пожела следващите години да бъдат също така емоционални и по-успешни за СДС.
Паяк получи секретарят на Сините Тошко Иванов, с идеята СДС да пусне повече пипала и да превлече нови и прогресивни кадри


Прочетено: 3165 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
къща над р-нт Александропулис, Гърция - юни.2007 жълто нощен бряг Индивид в Червено море МАШИНА ЗА БЕЗВЪЗДУШНО ШПАКЛОВАНЕ И БОЯДИСВАНЕ STORCH-AIRLESSCO SL1100 Животът продължава мебели,кухни,вградени гардероби,спални,легла,секции,антрета,детски стаи,мебели за хола,офис мебел по поръчка Бургас., ФЛОРА 2008 Източен лопох цвят
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development