Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Френски специалисти ще помагат за инфраструктурата на Бургас



Ключови думи:
07 Декември 2007, Петък





Бургас ще търси консултации с френски специалисти за решаването на наболелия проблем с инфраструктурата на града. Логистичната помощ ще се реализира чрез организацията Общности на нациите за мир към ООН.
От сряда Бургас е втората българска община след София, асоцииран член на авторитетната организация, след като договорът за присъединяване бе подписан от нейния президент Жан-Франсоа Пенел и от кмета Николов.
Като член на Общности на нациите за мир към ООН Бургас ще има възможност да получи подкрепа за реализирането на различни проекти в сферата на инфраструктурата, градския транспорт, здравеопазването, екологията и др. Организацията ще посредничи за навлизането на преки инвестиции от големи френски компании в общината, увери президентът на организацията за България Евгений Апостолов.
Общности на нациите за мир има сериозен принос за освобождаването на българските медици в Либия. „Горд съм, че президентът Саркози изигра решаваща роля в този казус. И съм сигурен, че ще напредваме заедно – ръка за ръка, към бъдещето на този красив град Бургас“, заяви  Жан-Франсоа Пенел, който е и бивш началник на кабинета на министъра на външните работи на Република Франция .

Пълният текст:
http://www.factor-bs.com/newsSingle.php?article=1897



Прочетено: 2913 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Флора Бургас 2009 Флора Бургас 2009 Конкурс прическа Бургас 2009 Забранено за нудисти Пристанище Созопол Строителна фирма ES.TI.&.aDDesign ЕООД Жълтурче Морската градина в Бургас Флора Бургас 2009 Община Бургас
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development