Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Параноя - Сменят ключалки в общината



24 Ноември 2007, Събота





Всички ключалки на вратите на четвъртия етаж в общината, където се намират кабинетите на зам.-кмета по строителство, на главния архитект на общината, на специалистите по кадастъра и регулацията, както и отдел по незаконно строителство ще бъдат сменени с нови, заяви вчера зам.-кметът по строителството и устройство на територията Костадин Марков. Съвсем изненадващо вчера рано сутринта се е появила изгубената документация от проекта по изграждането на пречиствателна станция в „Меден рудник”. Само преди два дни парцеларният план на довеждащия колектор, заедно с абсолютно всички съгласувания и официални документи към него, бе обявен за изгубен.

      Преди ден зам.-кметът по строителството се натъкнал на изгубената документация . Той поискал от служители в отдела да му я предоставят. Оказало се, че никой не е наясно къде се намира важната документация, която е задължителна за старта на цялостния проект. При многобройните разговори се разбрало, че папката се е изгубила при комуникацията между РУАТОН- а в „Меден рудник” и правния отдел на общината. По всяка вероятност придвижването й не е станало по служебен път, а неофициално- по човек.

Пълният текст: http://far.bourgas.org/more_news.php?id=7739



Прочетено: 3915 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
2
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Бургас Казан за топло Бургас, мостика успях! димитров ден Жреци на музите 2009 Черноморец Бургас къща на 20км от бргас Флора Бургас 2009 Фонтанът на Ловец, авджия
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development