Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Вълчо Чолаков оглави временно СДС Бургас



Ключови думи:
24 Ноември 2007, Събота





Адвокат Вълчо Чолаков бе избран единодушно за временно изпълняващ длъжността общински председател на СДС Бургас. Гласуването бе проведено на събрание на общинския съвет на сините снощи.
”Благодаря ви за доверието. Знам, че ме чака много работа, защото трябва да върнем доверието на хората в СДС. Вярвам, че организацията има бъдеще и потенциал и ще привлича нови лица, доказали се хора, които да помагат с идеите и опита си”, обяви Вълчо Чолаков. Той поема временно поста от Костадин Марков, който бе назначен за зам.кмет по строителството в Община Бургас.
Сините насрочиха общинска конференция на 16 декември, на която ще бъде избрано ново ръководство.
На заседанието снощи бе направен и анализ на резултатите от местните избори. Общинското ръководство отчете по-нисък процент на доверие с предишни избори, но бе категорично че няма място за униние.
СДС Бургас взе правилното решение на тези избори. Държахме да има промяна и без собствен кандидат за кмет постигнахме добър резултат и участие в местната власт, бе общото мнение на сините.


Вълчо Чолаков е юрист по образование , с практика в общинското и административното право. Управител и съдружник в Туроператорска фирма “НЕМО” ООД, мажоритарен съдружник в консултантско дружество „Чолаков и Партньори”. Учредител и Член на бургаското сдружение за извънсъдебно разрешаване на спорове, членува в Съюза на юристите в България и в Съвета на адвокатската колегия- гр.Бургас.
Придобил професионална квалификация по подготовка, разработка и управление на проекти, финансирани от Европейския съюз.
От 2003 година е член на бургаската организация на СДС.
Женен е, с едно дете.



Прочетено: 3584 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
лека вечер РК моите цветя моите цветя Ловец, авджия тръби Пречиствател на въздух за стая с термометър врабец Стилът на знаменитостите В солнечный день АВТОСЕРВИЗ Есен в Странджа
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development