Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Тома Спространов избира красиви бургазлийки



05 Ноември 2007, Понеделник


Автор: Йорданка ИНГИЛИЗОВА, Черноморски фар



И короната за красота тежи... Ослепителната Анна Зартова едва се справя да удържи призовете
Анна, дъщерята на благодетеля Ивайло Зартов, спечели титлата “Морска сирена”
18-годишната Анна Зартова, студентка по журналистика в Бургаския свободен университет и дъщеря на благодетелния Ивайло Зартов, спечели титлата “Морска сирена” на проведения в края на миналата седмица в Бургас първи конкурс за красота за момичета-дебютантки. Дългокосата чаровница омагьоса с финес и интелигентност 7-членното жури, председателствано от музикалния бос Тома Спространов. Ани се открои първо с перфектните си мерки, после блесна с умните си отговори на въпроси, свързани с миналото, настоящето и бъдещето на областния център.
Подгласничка й стана Пламена Янева, също на 18 г. С равен брой точки журито оцени две претендентки за третото място – Стиляна Кирязова и Ирен Калушева.
Според организатора Захари Чернев този конкурс цели да извади от анонимност обикновените момичета, неизкушени досега от мисълта за прожектори и моден подиум.
12 бургазлийки, на възраст от 15 до 19 г., дефилираха на паркета в Танцовата академия, добила вече популярност с изисканите си партита и шоу програми. Трите тура на състезанието бяха разнообразявани с пъстра танцувално-музикална програма. Глас изви познатият с меломанските си наклонности екскандидат за кмет и неуморен търсач на истини д-р Петър Бодуров. Пластично и страстно пред зрителите танцува двойката Деян Стефанов и Нина Танакова, вицешампиони на България за 2007 г. по латиноамерикански танци. Публиката обаче бе истински взривена от небезизвестния Венцислав Такев, който умее да извади всякакъв стон от цигулката.
Целият конкурс бе записан от тв Евроком, където Тома Спространов има свое предаване. Бургаското състезание ще бъде показано по света, тъй като записът ще бъде качен на спътник, увери Спространов.

СНИМКИ
Златната цигулка на България Венцисалв Такев освен като прецизен член на журито се показа и изумителен жонгльор с цигулката, партнира му китаристът Ники Стоянов


Прочетено: 7099 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Конкурс прическа Бургас 2009 коледни песни лека вечер Професиоанални Американски Кокили за Строители Есен в Странджа място и за влюбени Мандарин Малката Кукерландия 2011, Ямбол 7 Фонтанът на площад Черноморец Бургас
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development