Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Криминална хроника Бургас през weekend-a



Ключови думи:
05 Ноември 2007, Понеделник





На 03/04.11.т.г., чрез изкъртване на ламарина от покрив е проникнато в кафене «Калина», намиращо се пред Трета поликлиника в Бургас, откъдето е извършена кражба на различни марки цигари, всичко на обща стойност около 2 000 лв. По случая работят служители от Първо РПУ Бургас.

На 05.11.т.г. около 02.00 ч. във Второ РПУ Бургас е получено съобщение за горящ л.а. «Ситроен», с бургаска регистрация, собственост на 36 годишен бургазлия, паркиран до бл. 58 в к-с «Славейков». Пожарът е потушен от един противопожарен автомобил и трима огнеборци. При извършения оглед е намерена и иззета пластмасова петлитрова туба, със следи от бензин. Работата по установяване на прчините за инцидента, както и нанесените щети продължава от служители на Второ РПУ Бургас.
На 04.11.т.г. около 03.00 ч. в паркиран на несебърската улица «Хан Крум» микробус «Фолксваген транспортер», с бургаска регистрация, собственост на 36 годишен мъж от Несебър, е възникнал пожар, в резултат на който е засегнат двигателя на автомобила. Пожарът е потушен от един противопожарен автомобил и трима огнеборци. Причините за запалването, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване от служители на РПУ Несебър.
                               
На 04.11.т.г. около 17.30 ч. по пътя с. Братово - с. Равнец настъпва пътен инцидент между : каруца, управлявана от 53 годишния Р.М. от с. Равнец и л.а. «Ауди 80», с бургаска регистрация, управляван от 52 годишния Т.Т. от Бургас. От ПТП леки наранявания са получили пътуващите в каруцата – М.Д., 46 годишна от с. Равнец и М.И., 59 годишен от с. Равнец. Причини за ПТП : движение  на каруцата в  тъмната част на денонощието без допълнителни обозначения с червени светлоотразители или ветроустойчив фенер, поради което същата е застигната и ударена от движещия с несъобразена скорост л.а. «Ауди». При изпробване на водачите с дрегер за наличие на алкохол е установено, че Р.М. от Равнец е управлявал каруцата след употреба на алкохол с концентрация 0,34 промила.
На 04.11.т.г. около 16.20 ч. по пътя Поморие - Бургас след Военно почивна станция «Сарафово», поради движение с несъобразена скорост в десен завой, самостоятелно катастрофира, преобръщайки се на пътното платно, л.а. «Опел корса», с бургаска регистрация, управляван от 36 годишната П.А. от Поморие. Жената, с комоцио и контузии на главата и гръдния кош, е настанена за лечение в МБАЛ Бургас, без опасност за живота .



Прочетено: 2838 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Изгрев Конкурс прическа Бургас 2009 Pepi Underwater Извор на Марина река кафето ми Неизползваната жп линия в парк морето в началото на новата година Конкур глазами зрителя следобедно спокойствие pepi
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development