Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

В община Бургас изборният ден започна без големи нарушения



Ключови думи:
04 Ноември 2007, Неделя


Автор: Агенция Фокус



Независимо от това, че изборите в Бургас започнаха в стандартна спокойна обстановка, оказа се, че Кейт Бланшет е бременна и това е доста сериозно отклонение от очакванията.
С тази новина излиза НетИнфо, а иначе в интерес на истината в община Бургас изборният ден започна спокойно, предаде кореспондентът на . Говорителят на общинската избирателна комисия в Бургас Светла Каменова съобщи, че навсякъде са отворени изборните секции. В област Бургас кметове избират днес в осем общини и 59 съставни селища. Един от членовете на ОИК Бургас е заменен с друг. Мария Шаренкова- член на ОИК Бургас е подала оставка заради здравословни проблеми. На нейно място е назначена адвокат Веселина Станева. Между първия и втория тур има и членове на СИК, които са се отказали и също са заменени с други хора от партиите, които представляват. Двама кандидати за кмет продължават борбата за кметския стол в община Бургас - Димитър Николов от ГЕРБ и Валери Симеонов от „Атака”. Общо осем общини от областта ще избират кметове на втори тур. В Айтос балотажът ще е между кандидата на БСП Евгени Врабчев и издигнатия от инициативен комитет Стоян Колев. В Малко Търново ще се състезават Иван Иванов и Стоян Караджов. Оспорвана ще бъде битката в община Несебър между досегашния градоначалник Магдалена Мандулева и Николай Димитров. В Поморие предстои двубой между досегашния кмет Петър Златанов и Георги Трухчев, който беше кмет на Поморие преди Златанов. В Созопол на втори тур се явяват досегашният кмет Веска Караманова и председателят на общинския съвет Панайот Рейзи. Разликата между двамата на първи тур бе едва 34 гласа. Балотажът в община Сунгурларе тази неделя ще е между досегашния кмет Стефан Стратев и Георги Кенов. В Приморско за кметското място ще се борят досегашният кмет Димитър Димитров и кандидатът на БСП Лиляна Димова.


Прочетено: 3416 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
3
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Фонтаните на Град Монтата-BG димитров ден Ловец, авджия Pepi залез Европейка МАШИНА ЗА БЕЗВЪЗДУШНО БОЯДИСВАНЕ С ДВА ПИСТОЛЕТА 4 л./мин, гаранция, сервиз. DFP325 SERAFIMOV SYSTEMS -2720 ЛВ. майк Театър за драма. опера и балет, Бургас ПАРЦЕЛ В ПАЗАРДЖИК ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ-ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development