Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Стотици поискаха Валери Симеонов за кмет



Ключови думи:
23 Октомври 2007, Вторник


Автор: Черноморкси Фар



Ще има наказани за 12-те години беззаконие, увериха кандидатите за общински съветници от „Атака” в препълнената Концертна зала дълго ехтеше възгласът “Победа!”

      Неколкостотин бургазлии посрещнаха в петък вечерта кандидата за кмет от „Атака” Валери Симеонов в препълнената Концертна зала, за да чуят какво ще свърши, когато влезе в общината след вота.

      Няма да ви обещавам чудеса, напротив – ще отворим папките и ще видим какво е състоянието на общината, тогава ще започнем с решаването на най-неотложните проблеми”, заяви Симеонов.

      Хората поискаха справедливост и възмездие за 12-те години управленско безхаберие и безочие, както и гаранции, че ще бъде спряно строителството върху зелените площи и презастроените райони в ЦГЧ, “Славейков”, “Зорница” и “Изгрев”. Те настояха незабавно багерите да бутнат циганските гета в „Меден рудник” и Горно Езерово.

      “Самият аз ще се кача на багера и ще съборя незаконната джамия в „Меден рудник”, декларира Симеонов. Той изрази още една своя идея за прекратяване на заграбването в района на Рибарското селище.

      “Там няма да събаряме вилите на самонастанилите се богаташи, ще ги накараме да ги платят и с парите ще построим училища и детски градини”, каза Симеонов.

      Кандидатите за общински съветници - разследващите журналисти Стоян Иванов и Валентин Касабов, както и Димчо Грудев отговаряха на въпроси на гражданите повече от два часа.


Прочетено: 3976 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
2
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
КАМЕРА Международен Семинар на фризьорите София Spirit of Burgas Летния театър на Бургас Pink For Sale В Несебър централна градска тоалетна Списание Влъхвите Над Община Бургас Бургас НЕБЕСЕН ПОГЛЕД Балчик
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development