Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Румънски президент пи вино с бургаски дами



Ключови думи:
11 Октомври 2007, Четвъртък


Автор: Черноморкси Фар



Емил Константинеску смята, че дължи успехите си в живота на жените  
Че харесва жените и че обича клубните дейности – това призна пред елитна дамска компания в Бургас Емил Константинеску. 67-годишният румънец, вписал в биографията си президенски мандат за периода 1996-2000г., тия дни бе на приятелско посещение в областния център по покана на почетния консул на Румъния Евгения Попеску. По нейна инициатива Константинеску се срещна с жените от бургаския клуб “Зонта”, чиято дейност се свързва със светски изяви и хуманитарни жестове.

      Гостът, известен и с академичната си кариера в Букурещкия университет, на който преди е бил ректор, а сега лектор по геология, демонстрира завидно чувство за хумор и познания в различни области на човешката екзистенция. След като се върна далеч назад в античността и разказа няколко истории за жени, мъжът елегантно призна, че всичко хубаво в живота му се дължи на нежния пол. “Всичко, което съм постигнал в университета, в политиката, в личния живот, го дължа на жените. Те ми показаха три важни качества – интелигентност, висша любов и мениджърство”, отсече той.

      Щом се разбра, че в един клуб няма въпроси табу, усмихнатият Константинеску поощри питанията. А те бяха различни – от въпроси за учителската стачка и валутния борд до възможностите за тясно сътрудничество между България и Румъния по общия европейски път, миньорската стачка у съседите, търговията и изкуствата... На чаша хубаво българско вино продължи неформалният разговор, към който накрая се присъедини и съпругата на госта – Родика.



Прочетено: 3942 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
парапетът до сградата на Общината Руски паметник, Бургас Данил Бургаският кей 1 Близо до жп гарата Несебър Строеж с кран паметникът на Руската армия Мото клуб
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development