Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Белла Донна или едни гърди напред, както по естествен начин го правят жените



Ключови думи:
21 Септември 2007, Петък





Продължава рубрика Страшни смешки смешни страшки, този път с еНДеСеВе.
Мария Инджова e кандидат за кмет на Бургас, издигнат от НДСВ 
Нищо по-естествено от това гърдите на жените да са пред тези на мъжете. Затова доста често се използва изречението: "С едни гърди напред", а за мъжете се казва, че мисля с онази си работа, т.е. с работата, която уж си мислят, че вършат - например компютър, търговия, политика и.т.н.

Тя (Мария Инджова) е одобрена от Политическия съвет, заедно с още 30 кандидати, и е представена на есенния бал на княгинитe в столицата. Жълтата кандидатка е била в класическо бяло и черно. Подреждането на кандидатите за общински съветници в листата на НДСВ ще стават random и всеки път ще е различно, за да се объркат от ГЕРБ, дали се пишат с Б или П, защото след звучна съгласна Мария може и да не стане гласна. 

Мария Инджова е била много недоволна от това, че Евродепутатката Румяна Желева в белия панталон и синьото шалче не е избрала неин тоалет за 24 часа.
Дизайнерът Мария Инджова е основател на модна къща “Франц Мари”. Тя участва и на изборите през 2003 година като кандидат за кмет на "Партия на демократичния център". Беше и водач на листата за общински съветници, но тогава Димитър Николов влезе в Общински съвет, а не тя и сега е много надъхана да е обратното - той да основе модна агенция, а тя да влезе.
По клюки се очаква Новото време да издигне Ружа Стойкова за кандидат. Ружа не си вдига телефона, но разбрахме, че в момента е на преговори. Тя е започнала да обзавежда и предизборната кампания на Ваклин Стойновски, но не е ясно докъде ще стигнат там взаимоотношенията, защото има спор за партньорите.
Златомира Мострова, изключително ядосана на Мирослав Севлиевски за това му решение е отказала да даде интервю в негова полза и след това е поискала избирамео място в софийската листа.

На този етап сред кандидат кметиците липсва само Бисерка Хънкова и оркестърът ще свити туш.

На помощ на ГЕРБ пък е пристигнала специална ПР-ка от София, щото май  the social situation  се е омотала.

Много време си загубихме с тези избори и отиваме да поработим



Прочетено: 7012 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
булка от Бургас Александропулис, Гърция - юни.2007 Лалета Река Сена, Париж от Бутик Черноморец-Поморие pepi Елена pepi Цвете флора 2008 Един рожден ден
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development