Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

ГЕРБ гарантира открито управление



Ключови думи:
20 Септември 2007, Четвъртък


Автор: ИНФОРМАЦИОННА АГЕНЦИЯ КОМПАС



„Открито управление, гарантирано от ГЕРБ” - такова ще е посланието на партията към българския избирател на предстоящите местни избори. Мотото на кампанията бе съобщено в Бургас пред всички кандидати за кметове и общински съветници на ГЕРБ в областта, от председателя на партията Цветан Цветанов.

“Водим рационална кампания. Ще наблегнем на откритото управление и антикорупционната политика”, каза той.

Дясната ръка на Бойко Борисов посети морския град, за да вземе участие в обучителен семинар, на който местният актив на ГЕРБ се запозна предварително с цялостната национална изборна стратегия, която ще бъде оповестена официално на 28 септември в 28-те административни области у нас.

“Този семинар е нужен, защото много от членовете на ГЕРБ са хора от реалния бизнес и нямат политически опит”, обясни кандидатът за кмет на Бургас Димитър Николов. Разбра се, че подобни срещи ще се проведат из цялата страна, за да се изгради добра стиковка и единно партийно поведение по време на изборите.

Едновременно с това, вчера бе даден старт на анкетно проучване с национален обхват, в което граждани и симпатизанти ще могат да поставят въпроси към ръководството на ГЕРБ за конкретни проблеми в общините. Анкетата ще се разпространява на хартиен носител, а попълнените карти ще се събират в урни, които ще бъдат отворени на 26 септември. Целта на инициативата е да се натрупа база данни с реални проблеми, за които по време на предизборната кампания да се търсят решения заедно с гражданите.

„Обезпокоени сме от регистрираните коалиции и организации с абрeвиатура, подобна на нашата”, оплака се Цветан Цветанов.

Областният лидер на ГЕРБ-Бургас Димитър Николов заяви, че не се притеснява от новопоявилия се в града ГЕРП, нито от очаквания кандидат-кмет с име и фамилия като неговите. Той се надява бургаският избирател да шамароса здраво авторите на тези коварства в изборния ден.

Съобщено бе още, че ГЕРБ подготвя декларация към всички настоящи кметове и местни депутати в страната, с искане в последните заседания на общинските съвети преди изборите да не се внасят никакави докладни за замяна или всякакъв вид преобразуване на общинско имущество.

“Чуваме, че на някои места в страната се насрочват извънредни сесии с тази цел”, коментира Цветан Цветанов.

Друго притеснение на хората от Бойко Борисовата партия е свързано с големия брой политически организации, регистрирани за участие в местните избори /в Бургас – 69/. Цветанов заяви, че разбира големите апетити, особено към Бургас, но не смята за нормално интегралната бюлетина да е дълга повече от метър, както се очертава с толкова кандидати за местната власт.

За първи път Цветан Цветанов и Димитър Николов представиха официално водачът на общинската листа в Бургас. Това е председателят на Федерацията на хлебопроизводителите и сладкарите в България Димитър Людиев.

“Никога не съм се занимавал с политика, но сега подкрепям една добра идея. Заставам твърдо зад Димитър Николов. Познавам го от дълго време и вярвам в него”, каза той.

По непотвърдени от ръководството на ГЕРБ данни, на следващите места в листата са общинският лидер на партията Иван Вълков, Златина Дукова, Семир Абумелих и д-р Галя Милева.



Прочетено: 2653 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
централна градска тоалетна Бургаският кей Полет Конкурс прическа Бургас 2009 Дива свиня зад решека Първа копка HAMMER DESIGN – ИЗДЕЛИЯ ОТ КОВАНО ЖЕЛЯЗО Преставяне на книгата РОДЪТ СИРЕКОВИ грее грее Пони тоже кони Spirit of Burgas Арменската черква Сурп Хач
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development