Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

БСП в Бургас обяви имената от кандидатската си листа за съветници



20 Септември 2007, Четвъртък





Павел Маринов ще води листата на БСП в Бургас за общински съветници. Името му бе спрягано като евентуален кандидат-кмет на партията преди месец, но БСП реши да подкрепи Йоан Костадинов за четвърти мандат.

Маринов е съветник по морските въпроси на министъра на транспорта. Той бе представен днес на пресконференция като водач на листата от Стойко Танков - председател на общинското ръководство на БСП.

Непосредствено след Маринов в листата е зам.-председателят на общинския съвет на партията Юлия Йоргова, а трети в листата е Георги Киров - бивш заместник-областен управител и настоящ общински съветник.

Стойко Танков каза, че БСП този път залага на нови имена и на нови лица. Средната възраст на кандидатите за съветници до 15-о място е 43 години. Попитан за прогноза за предизборната битка между кандидат-кметовете, Танков каза, че до момента се очертава тя да е между кмета Костадинов и кандидата на ГЕРБ Димитър Николов.

След кандидатурата на Валери Симеонов за бургаски кмет обаче вече му било трудно да прогнозира, посочи той. Симеонов е собственикът на телевизия СКАТ и ще води и листата на кандидат-съветниците от "Атака". БТА



Прочетено: 3420 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Републиканска след ремонта Велодорожка на тела газ Бургас и Леонардо singing in the rain :))) Попрошайка воробей Катедрала в Париж от Бутик Исторически музей, Бургас До другото лято Елена Кокили за Строители и Атракции
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development