Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Царево иска плажа в Ахтопол



20 Юли 2004, Вторник


Автор: Burgas Info



Кметът на Царево инж.Петко Арнаудов настоява общината да поеме стопанисването на плажната ивица в Ахтопол. В писмо до областната управа в Бургас, Арнаудов е поискал да се прекрати договорът на фирмата- концесионер “Стингър” ЕООД заради системни нарушения при поддържането и охраната на северния плаж в Ахтопол. Според Петко Арнаудов действията на концесионера и лошото отношение към туристите създават непрекъснати проблеми от началото на сезона. Областната комисия по водно спасавяне констатира още преди месец, че на плажната ивица в Ахтопол платените чадъри са плътно разположени на целия плаж. Според изискванията обаче 20% от плажа трябва да бъде свободна зона. Въпреки предписанията, в законоустановения 10 дневен срок нарушенията не бяха отстранени. Туристи продължават да изпращат жалби и сигнали до общината.
Опитите на кмета на Царево да осъществи контакт със собственика на фирма “Стингър” са се оказали неуспешни. В писмото до областна управа, той уточнява че от началото на сезона правата и задълженията по концесионния договор непрекъснато се прехвърлят на втори и трети лица. Два инцидента, които сериознто уронват престижа на курортния град станаха през месец юли. Служители на фирма “Стингър” пребиха български турист, отказал да плати 3 лева за чадър на плажа. Отново работници на фирмата избиха предните зъби на 19 годишен младеж при скандал станал в местната дискотека. Действията на фирма “Стингър” са недопустими и концесионният договор трябва да бъде незабавно прекратен, а стопанисването на плажа да се възложи на общината, настоява Петко Арнаудов.





Прочетено: 1959 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Конкурс прическа Бургас 2009 Полет Cupidon МОЩЕН СЕКС СТИМУЛАНТ ЗА МЪЖЕ Мото клуб singing in the rain :))) св. Николай Чудотворец Жълтурче грее грее Летния театър на Бургас Списание Влъхвите Конкурс прическа Бургас 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development