Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

“Фамилия Тоника” събра топхитове на Стефан Димитров



Ключови думи:
07 Септември 2007, Петък


Автор: Автор: Виделин ТОМОВ



“Фамилия Тоника” събра супертопхитове на популярния композитор Стефан Димитров в чисто нов албум “Нека да е лято...”. За първи път издател на собствената си продукция е “Фондация Тоника”. Някои от четиринадесетте включени композиции са познати на феновете на вокалната формация, други песни са написани специално за случая. Известните отпреди години шлагери обаче са в съвсем нов съвременен аранжимент, като авторът на повечето от тях е Георги Найденов.

       “Интересното е , че пропътувах повече от 70 000 километра от октоври миналата година, докато стане албумът. Тъй като не живеем на едно и също място, изпращах песните и аранжиментите на останалите членове на групата по Интернет. Те ги разучаваха, после записваха своята част и накрая сглобихме целия албум в звукозаписното студио. Но това ,което се получи, ни удовлетворява. Запазихме мелодичния стил и характерността на нашето изпълнение”, довери Гого. Известната бургаска формация пък вече е засипана от куп покани за “лайв” изяви из цялата страна. Като видеоклип към албума пък най-вероятно ще е песента “Обичам те” , която преди време била написана като саундтрак към филм.

      Уникален клип пък сглоби Гого в собственото си студио. Той е към една от емблематичните песни на “Фамилия”-та “Ладо ле”, като видиото проследява изпълнението на шлагера през годините. Пред камерата за минути заставали не само членовете на известната формация, но и мнозина гост-изпълнители, сред тях Мария Нейкова, Мими Иванова, Йорданка Христова, “Рики енд Повери”. “Сам го правих в студиото, като откупих правата за шест наши концерта, които сме правили през годините”, добави Георги Найденов, като уточни, че може би окончателният вариант ще претърпи още промени.

      Очаква се през есента известната формация да направи и промоция на албума си “Нека да е лято...” в Бургас. Това обаче може би ще се случи след края на октомври.


Прочетено: 5160 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Цвете следобедно спокойствие Конкурс прическа Бургас 2009 Pepi флора 2008 Пролет, кокичета Бургас, ФЛОРА 2009 pepita Бургас В парка Семейство на плажа
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development