Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Скандинавци изместват чехите от Приморско



25 Август 2007, Събота


Автор: в. 24 часа - Бургас



Скандинавието ще влезе в курортната история на градчето, след като 63-годишната шведка стана едномилионният турист, посетил общината тази година.

Бум а скандинавските туристи отбелязват в Приморско тази година, доскоро в южната община отсядаха предимно летовници от Средна и Източна Европа.
Скандинавието ще влезе в курортната история на градчето, след като 63-годишната шведка стана едномилионният турист, посетил общината тази година.
63-годишната Биргита Беринг бе посрещната вчера от кмета Димитър Димитров и бизнесмени от туристическия бранш като кралска особа.
Скандинавката идва за първи път в България. Тя самата е определила дестинацията след проверка на офертите в Интернет. Присгига заедно със съпруга си, който по време на почивката ще отпразнува 70-годишен юбилей. Неговото предложение беше за
Тайланд, но аз бях чела много за България и много исках да дойдем тук, разказа вчера Биргита пред журналисти.
Турист N 1 милион е определен чрез въведената в местната администрация система за регистриране на почиващите, по нея хотели и пансиони плащат туристическа такса, обясниха от общината.
130 000 са лицензираните легла в Приморско и останалите курортни селища, с около 30 000 повече от м.г. Биргита и съпругът й са си купили почивка от ТУИ и са настанени в комплекс „Перла". Освен цветя, рекламни материали и бутилка вино от кмета Димитър Димитров, шведите получиха още 14 дни олинклузив в комплекса, безплатни талони за чадъри и шезлонги на Северния плаж, талони за вечеря в таверна и пицария, дори безплатен вход и консумация в хитовата дискотека „Зангадор".



Прочетено: 3286 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
парцалки 3 Pepi Един рицар в Париж от Бутик камини Нощен Париж от Бутик Цветы луговые КАСТИНГ  ЗА  МОДЕЛИ - AF  MODELS - гр. Бургас Дива свиня зад решека pepi Рибарското селище привечер
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development