Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Инициативна компания предприема почистване на Райския залив край Созопол



21 Август 2007, Вторник





Акцията ще стартира в 9.30 ч. на 23.08.2007 г.
"Да изградим бъдещето в хармония с природата" – това е мотото на компания GreenLife, която се е заела с нелеката задача да възкреси забравения и мръсен плаж при Райския залив край Созопол, който години наред не се използва поради натрупаните боклуци. Компанията инициира кампания за почистването на плажната ивица на това любимо на българските интелектуалци място.
Акцията ще стартира в 9.30 ч. на 23.08.2007 г. (четвъртък). В събитието ще вземат участие, както представители на компанията, така и техни чуждестранни клиенти, запалени от екологичната идея. Организаторите канят всички, които биха искали да се включат в инициативата.
"Плажът не е даден на концесия и към момента никой не се грижи за него. Защо да не го направим ние? Съблюдаването и уважението на природната цялост са ключови за всеки наш проект.", споделя мотивите си за инициативата Николай Пехливанов, изпълнителен директор на GreenLifePropertyDevelopment.
"Надявам се, че ще дадем добър пример и кампанията за едно по-чисто море ще се разпростре по цялото ни Черноморие. Има толкова забравени райски кътчета в България.", допълва той.
За да привлекат по-голям брой участници и да мотивират децата да се включат с ентусиазъм от GreenLife организират конкурс "Какво изхвърля морето?". Идеята да се направи импровизирана изложба на най-любопитните и интересни предмети, които морето или ние хората сме изхвърлили на плажа.
"Най-ценните" находки ще бъдат оценени от публиката, а победителите ще получат награда за труда и късмета си. От желаещите да участват в начинанието се изискват само добро настроение и откривателски дух. Събитието  ще се проведе със съдействието на Областния управител на Бургас Любомир Пантелеев и община Созопол. /Econ.bg


Прочетено: 3913 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Флора Бургас 2009 аз флора 2008 Pepi хотел приморец Паметник на незнайния войн Морска градина Бургас Регулиращи Кокили за Шпакловка и Oкачени тавани Известен Созополски профил МАШИНИ ЗА  БЕЗВЪЗДУШНО БОЯДИСВАНЕ 1690 ЛВ. PROFI  www.serafimov-systems.eu вместо сняг на Коледа Кръст за Бургас
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development