Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Обичам ли те – все пак книга за любовта



Ключови думи:
08 Август 2007, Сряда


Автор: Румяна Емануилиду, Словото



Книжарница "Хеликон" в Бургас домакинства на 2 август на премиерата на романа на Искра Ангелова и Петър Волгин "Обичам ли те?". В петък (3 август) беше и представянето им във Варна.
Пред аудиторията наживо двамата разказаха за възникването на тази щура идея, за осъществяването й във вид на разменени чрез интернет писма и за резултата от нея. И ако предварителната нагласа на някои е била да видят двама ексцентрици – актриса (Народен театър "Иван Вазов") и телевизионна водеща (БНТ) и скандален радио (БНР) и телевизионен водещ (ТВ7) с още по-скандални книги, то очакванията им със сигурност не са се оправдали.
По-скоро, бих казала, видяха двама души, които твърде рано са обърнали поглед назад и навътре, за да дадат като че ли и на себе си отговор за онези вечни теми (мъжът и жената, любовта, чувствата, свободата, смъртта), от които човек винаги ще бъде обсебен.
И тъй като е писана в началото на 21. век, книгата си има своето съвременно обяснение на тези вечни неща.
Епистоларен роман, приказка, кореспонденция, диалог между половете, експеримент или както и да я наричат, тя вече е надминала предварителните очаквания дори на авторите.
Колкото до изводите за общуването и вечните неща, тях е по-добре всеки да си ги направи сам – загледан, също като авторите – назад и навътре в себе си.
Kнигата на Искра Ангелова и Петър Волгин "Обичам ли те?" можете да закупите с намаление от виртуална книжарница "Словото".


Прочетено: 3572 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Бургаският мост през 2011 г. Стара къща на ул. ograda Флора Бургас 2009 Pepi Театър за драма. опера и балет, Бургас Underground строителство Есен в Париж от Бутик Жреци на музите 2009 Истанбул Изгрев
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development