Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Румяна Желева се срещна с предприемачи от Бургаски регион



Ключови думи:
27 Юли 2007, Петък





На 26 юли използвайки лятната ваканция на Европейския парламент и в отговор на предизборните ангажименти на представителите на ГЕРБ за обратна връзка с българските граждани, евродепутатът д-р Румяна Желева се срещна с представители на бизнеса от Бургас и региона.

На срещата присъстваха предприемачи от хранително-вкусовата индустрия, земеделието, строителния бранш, туризма, финансовия сектор, търговията и услугите. Желева направи кратък доклад за работата на ЕП през краткия период от 6 юни насам.

Темите, представляващи интерес за предприемачите, бяха свързани с оперативните програми конкурентоспособност, човешки ресурси и развитие на селските райони.
По повод създалото се обществено настроение в Бургас и региона против реализацията на проекта Бургас-Александруполис и последиците за туризма на срещата остро се постави въпросът за намеренията на правителството и частни лица да променят статута и отредят за застрояване 500 декара дюни, част от плажната ивица на курорта Слънчев бряг. Г-н Стамат Тодоров, представител на съюза на хотелиерите и инициативния комитет за защита на плажната ивица в Слънчев бряг, получи уверенията на евродепутата Желева, че от страна на партия ГЕРБ са предприети активни действия в защита на хотелиерите и хилядите заети в туризма. Желева увери, че в случай на нужда проблемът ще бъде отнесе до международни екологични организации и до европейските институции.

На срещата беше поставен въпросът за необяснимата позиция на представителите на правителството по повод признаването в ЕС на майсторските свидетелства на българските занаятчии. Още преди дни партия ГЕРБ зае твърда и непоколебима позиция в защита на българските занаятчии. Румяна Желева пое ангажимент да проследи развитието на проблема в институциите на ЕС и да потърси защита на занаятчиите в ЕП.
В края на срещата Желева увери, че поддържането на връзка с българските граждани, с професионалните организации и представителите на наемния труд е приоритет за нея и инициативите по информиране на обществеността за дневния ред на европейския парламент ще продължат.



Прочетено: 2025 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
пчела Инкубатори за люпене на яйца МАШИНА ЗА ПЕРДАШЕНЕ НА МАЗИЛКИ ROKAMAT, ГЕРМАНИЯ-2700 ЛВ. Театър за драма. опера и балет, Бургас Храм св.св. Кирил и Методий Фонтанът на Пътна помощ 3 Черноморец Бургас  мебели,кухни,вградени гардероби,спални,легла,секции,антрета,детски стаи,мебели за хола,офис мебел по поръчка
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development