Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Автобус мина през крака на млада жена в Слънчев бряг



09 Юли 2007, Понеделник


Автор: Burgas Info



 

Туристически автобус е минал през крака на 24-годишна жена от Несебър. Инцидентът е станал днес /понеделник/ малко преди 9 ч. сутринта. Пострадалата Лидия Апостолова е пресичала пътното платно между хотел „Калина” и бариерата в Слънчев бряг, когато гумата на возилото е преминала през лeвия й крак.
На мястото на инцидента веднага е пристигнала линейка и дежурен екип на спешния център на „Света София” в Слънчев бряг. Медиците са я откарали до общинския здравен център, където обаче е нямало лекарски екип. Това наложило транспортирането й с линейка от Слънчев бряг до медицински център „Света София” в Бургас. Според управителят на медицинското заведения Семир Абумелих, пациентката е със счупен крак и множество охлузвания.
„Държавата да не напада частния сектор в здравеопазването, а да го счита като неин партньор”, заяви Абумелих. Според него, пример за отношението на държавата е фактът, че има издадена заповед частните линейки в Слънчев бряг да не бъдат допускани до комплекса ако нямат пропуск. Има случаи в които паяци вдигат частни линейки, паркирали в комплекса.
В момента пациентката се намира в рентгеновото отделения на частната болница. Тя  премина през серия от изследвания и медицински процедури. В момента пациентката е транспортирана до МБАЛ-Бургас за операция.

 



Прочетено: 3019 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Часовникът на На Вая Светла вместо сняг на Коледа ТРИ ИГРИВИ БУРГАЗЛИЙКИ Първа копка Долно Езерово аз Роза Бургаският кей Международен Семинар на фризьорите София Ученички Международен Семинар на фризьорите София
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development