Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Георги Манев: пост и молитви на 7.07.2007 г.



04 Юли 2007, Сряда


Автор: Burgas Info



 

Денят 7.07.2007 година да бъде определен за пост и молитва, предлага лидерът на политическа партия Средна европейска класа Георги Манев.
”Седем е Божието число на пълнотата и на този ден се свързват три седмици – седмия ден, от седмия месец на седмата година в 21 век”, казва в обръщение до медиите Манев. Той призовава на този ден всеки българин, който желае и ако това не е проблем за здравето му, да посвети този ден на пост само на вода и се отдаде на духовни размисли.
”Нека преосмислим ценностите на християнската вяра, мястото й в съвременния ни живот. Нека се помолим за Божията чудотворна намеса в обществото, да се помолим за предпазване от всякакви бедствия и за духовно пробуждане и просперитет на нацията ни, за благополучието на нас, нашите семейства и близки ни”, призовава Манев.
Той смята, че през годините, в тази псевдодемокрация, никой не ни е научил как да се държим в обществото, как да вярваме и се обединяваме около християнските ценности. Затова имат вина както държавните институции, лидерите в обществото, така и самите ние. Ако очакваме някой да дойде да подобри материалното ни състояние, както и духовния ни мир, то ние отново ще влезем в това противоборство, на което сме свидетели цели 50 години. Затова нека в самите нас променим частица от отношенията си към хората, отношението към себе си, и към бога като се опитаме да се върнем към корените на християнската вяра. 


Нека на този ден всеки един от нас поне веднъж каже молитвата Отче наш:

Отче наш, Който си на небесата!
Да се свети Твоето име,
да дойде Твоето Царство,
да бъде Твоята воля,
както на небето, тъй и на земята;
насъщния ни хляб дай ни днес,
и прости нам дълговете ни,
както и ние прощаваме на нашите длъжници,
и не въведи нас в изкушение,
но избави ни от лукавия;
защото Твое е царството,
и силата, и славата вовеки.
Амин

 

 



Прочетено: 3108 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Международен Семинар на фризьорите София Жреци на музите 2009 Пресдтавяне на книгата Родът Сирекови Флора Бургас 2009 Черноморец-Поморие Ремонтира носачи BMW завихряне Бургас, ФЛОРА 2009 Индивид в Червено море Рози
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development