Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Новото време в Бургас със самостоятелна листа в изборите наесен



02 Юли 2007, Понеделник


Автор: Burgas Info



 

Местната структура на Новото време в Бургас ще участва със самостоятелна листа за общински съветници в изборите наесен, обяви на пресконференция общинският лидер на партията Момчил Момчилов. Основните критерии, на които трябва да отговарят кандидат-местните парламентаристи са личности с потенциал, доказани професионалисти в областта на своите професии.
Новото време няма да издига свой кандидат-кмет на Бургас, заяви Момчил Момчилов. Той уточни, че местната структура се включва в общата политика на всички десни партии в града и региона за единна кметска кандидатура.
Нововремци вече са подготвили четири идеи, които ще представят на своите колеги вдясно.
Според Новото време точките, които задължително трябва да бъдат включени в програмата на общия кандидат за кмет са ежемесечен подробен отчет на общинската администрация за направените разходи и постъпилите приходи.
Общинските съветници да получават едно-единствено заплащане за дейността си, да имат задължителен приемен ден веднъж седмично и да се въведе ясна и прозрачна регламентация на разпореждането с общинска собственост.



Прочетено: 2900 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
“Бакти+“ Препарат за септични ями Театър за драма. опера и балет, Бургас Неизмазана тухлена селска къща Лятото Камини CLAM - CORTONA angolare Над Община Бургас Връзка Колоски на белом фоне Бургаският мост ПАРЦЕЛ В ПАЗАРДЖИК
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development