Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

ГЕРБ ще издигне кметове в цялата област



13 Юни 2007, Сряда


Автор: Burgas Info



 

Във всички общини, с изключение на Руен ГЕРБ ще има кандидати за кметове. Това обяви регионалният координатор на ГЕРБ Димитър Николов.

Някои от тях ще са чисто партийни кандидатури, а в останалите ще бъдат подкрепени от общ десен формат – център- дясно.  

Според Николов и най- стабилните наглед кметове в областта са натрупали доста негативи и срещу тях има сериозно недоволство.

„Това е достатъчен аргумент, за да предложим по- добрите кандидати. Ще разчитаме на мажоритарни фигури, които ще се борят да реализират различни за отделните общини управленски модели. ГЕРБ ще продължи да води политика не на противопоставяне, а на теми, които ни сближават”, допълни Николов. Според него, последните евроизбори са показали, че няма червени или каквито и да е бастиони. И че това е мит, натрапен изключително упорито и самодоволно от управляващите.

От ГЕРБ още смятат, че е обидно е да се твърди, че Бургас например е нечий бастион. И това много категорично е било доказано от резултатите от последния евровот.   

„Прави ни впечатление, че с наближаване на изборите, много от кметовете засилват подаването на докладни записки с пряк икономически и частен интерес. Нашата молба е да се въздържат, защото ще дойде време, когато ГЕРБ ще задава много, много въпроси”, допълни Николов.

Организацията влиза в процедура на ограничаване приема на членове, с цел недопускане на хора със съмнителни и користни интереси да се възползват от нас. Занапред централното ръководство ще утвърждава кои ще бъдат членовете, кандидатите и листите за общински съветници. Целта е по този начин да сведем до минимум навлизането на непочтени лица в политиката.

До края на месеца в цялата област ще бъдат проведени и събрания за избор на партийни ръководства по места. От юли пък стартират процедурите по издигане на кандидати и разговори с десни партии.



Прочетено: 2551 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
wood  мебели,кухни,вградени гардероби,спални,легла,секции,антрета,детски стаи,мебели за хола,офис мебел по поръчка Езикови курсове от учебен център „СИТИ“ Египет Аз и моя брат  аз с двете  деца и той с неговата си дъщеря Китен нощувки и квартири на ниски цени Вила Колор-къща за почивка в Троянския балкан Флора Бургас 2009 Рмонтира пециклира шарнирни болтове носачи камини ЕЛЕКТРИЧЕСКИ палма
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development