Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Лишиха ГЕРБ от представител в РИК



27 Март 2007, Вторник


Автор: Burgas Info



 

Представителите на тройната коалиция в Бургас лишиха ГЕРБ от представител в Районната избирателна комисия. Това стана на днес на консултациите при областния управител Любомир Пантелеев. 
 „Предложението ни беше за 1 наш представител в РИК, тъй като това беше гаранция за прозрачността на изборите за евродепутати. Никой обаче не взе под внимание настояването ни”, заяви регионалният координатор на ГЕРБ Димитър Николов.
Миналата седмица ГЕРБ шумно и официално бе поканен на консултациите днес. С днешното развитие на преговорите обаче се показа, че поканата е била чисто формална и показна. За разлика от Бургас в други градове на страната като в Пазарджик е била отпусната квота на ГЕРБ. В морския град обаче превес в 17- те места ще имат представителите на БСП, НДСВ и ДПС, въпреки общественото недоволство срещу тях.
От ГЕРБ смятат, че игнорирането им от РИК е отказ на управляващите да се съобразят с настоящата политическа действителност и страх от нарастващото одобрение към партията.
Консултациите минаха в дух на разбирателство, съобщиха след срещата от Областна управа.
Лидерите на политическите партии постигнали консенсус по броя на членовете на РИК – 17 уши. Нямало разногласия и за председателското място, което се пада на Коалиция за България, както и за секретарското, което отиде при НДСВ.



Прочетено: 2689 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Воробей от страха полез на стенку ФАРА НА АХЕЛОЙ Пролет преди листата булка от Бургас Истанбул рибари Лампа Созопол Добро утро Извилистая жизнь дерева Заслон в местност Силкосия Регулиращи Кокили за Шпакловка и Oкачени тавани
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development