Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Лишиха ГЕРБ от представител в РИК



27 Март 2007, Вторник


Автор: Burgas Info



 

Представителите на тройната коалиция в Бургас лишиха ГЕРБ от представител в Районната избирателна комисия. Това стана на днес на консултациите при областния управител Любомир Пантелеев. 
 „Предложението ни беше за 1 наш представител в РИК, тъй като това беше гаранция за прозрачността на изборите за евродепутати. Никой обаче не взе под внимание настояването ни”, заяви регионалният координатор на ГЕРБ Димитър Николов.
Миналата седмица ГЕРБ шумно и официално бе поканен на консултациите днес. С днешното развитие на преговорите обаче се показа, че поканата е била чисто формална и показна. За разлика от Бургас в други градове на страната като в Пазарджик е била отпусната квота на ГЕРБ. В морския град обаче превес в 17- те места ще имат представителите на БСП, НДСВ и ДПС, въпреки общественото недоволство срещу тях.
От ГЕРБ смятат, че игнорирането им от РИК е отказ на управляващите да се съобразят с настоящата политическа действителност и страх от нарастващото одобрение към партията.
Консултациите минаха в дух на разбирателство, съобщиха след срещата от Областна управа.
Лидерите на политическите партии постигнали консенсус по броя на членовете на РИК – 17 уши. Нямало разногласия и за председателското място, което се пада на Коалиция за България, както и за секретарското, което отиде при НДСВ.



Прочетено: 2683 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
отгоре е по-забавно и по-безопасно попътна Хозяин причала Регулиращи Кокили за Шпакловка и Oкачени тавани Ремонт носачи Казанлък това си е моята приятелка ВИК БУРГАС УСЛУГИ ДЕНОНОЩНО-0885872363 мебели,кухни,вградени гардероби,спални,легла,секции,антрета,детски стаи,мебели за хола,офис мебел по поръчка БЪДИЩЕ Поглед към Бургас през залива АЗ ПЕПИ
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development