Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Руснак изобрети USB чашка за онлайн запои



23 Февруари 2007, Петък


Автор: Burgas Info



Не е тайна, че в условията на непрекъснати ограничения на рекламирането на алкохол много производители търсят нестандартни пътища за придвижване на своята продукция в интернет.
Руснакът Сергей Михеев, експерт в компанията "E-Generator", изобрети начин за пиене на спиртни напитки в Мрежата.
Превръщането на самотното наливане с алкохол, известно у нас като "битов алкохолизъм", в истински онлайн купон с голям брой участници ще стане възможно благодарение на измислената от него специална USB чашка.
Революционното изобретение само ще определя какво количество спиртна напитка има в него и ще съобщава за това на останалите другари по чашка в социалната онлайн мрежа.
Според изобретателя реализацията на тази идея ще позволи на всеки интернет потребител, който по някаква причина не е успял да си намери реални "събутилници", да устрои виртуален купон с пиене.
Предполага се, че разпространението на тези USB чашки в киберпространството ще доведе до създаване на специални общности от любителите на различните марки водка и други видове твърд алкохол.
Идеята на Михеев, публикувана на сайта на компанията (E-Generator.ru), предизвика възторжени коментари и лавина от предложения от рода на "Защо чашка, не може ли направо бутилка?", "Непременно трябва да има плочка за чукане на монитора", "Много трезва идея!"...


Прочетено: 2705 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Машините на Леонардо Поглед от дрон Бургас-моста РК Конкурс прическа Бургас 2009 Залез pepi Малката hannah montana витраж2 Пресдтавяне на книгата Родът Сирекови pepita
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development