Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Лодка се преобърна край Каварна, издирват рибар



12 Февруари 2007, Понеделник


Автор: Burgas Info



Лодка с двама души се е обърнала днес около 17 часа в района на местността Икънтълъка, близо до каварненското село Топола. Единият от тях е спасен от Бончо Бонев от с. Топола, който от 15 години е рибар. Вторият човек от лодката - Костадин Гинков, жител на гр. Балчик и до момента е в неизвестност. Това съобщиха за Агенция "Фокус” от пресцентъра на община Каварна. Кметът на община Каварна Цонко Цонев е уведомил за случая РПУ – Каварна, пожарната служба в града, Гранична полиция.
В момента трудно могат да се водят издирвателни действия. Предвид настъпилата нощ, в морето не могат да влязат водолазни екипи. Според Бончо Бонев и двамата са били в нетрезво състояние и така са влезли в морето. Лодката е била на 100 метра от брега. Плавателният съд е едноместен, собственост на Костадин Гинков, но в лодката са били двама души. Когато Бончо Бонев е достигнал до нея, спасеният се е държал за лодката, а вторият човек го е нямало.
По случая се води разследване.



Прочетено: 2077 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Залив край Созопол Spirit of Burgas най-съвестният представител Международен Семинар на фризьорите София Рози Мебелна Фабрика ДИЕЗ БИО КАМИНИ МОЖЕМ ДА ЗАДОВОЛИМ ВСЕКИ ВАШ КАПРИЗ Балчик Конкурс прическа Бургас 2009 козунак Стилът на знаменитостите Казан за топло
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development