Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Кметът на Несебър заминава на работа в Одеса



08 Февруари 2007, Четвъртък


Автор: Burgas Info



 

Кметът на Несебър Николай Трифонов, срещу когото тече прокурорска проверка за незаконна продажба на част от улица, заминава на работа в консулството ни в Одеса.

Информацията беше потвърдена от външното ни министерство. В разследване в bTV Репортерите бяха показани и други скандални случаи. При тях като крайно нуждаещи се в Несебър са оземлявани хора, които нямат такива права. След репортажа от земеделското министерство също сезираха прокуратурата за незаконно строителство в земя от горския фонд, но резултати досега няма.

Проверката за продажбата на улично платно в Несебър беше разпоредена като "спешна" от главния прокурор Борис Велчев през октомври миналата година и трябваше да приключи за няколко дни. По-късно в официалния сайт на Община Несебър се появи информация за среща между Борис Велчев, вътрешния министър Румен Петков и кмета на Несебър.

От няколко седмици прокуратурата безуспешно търси несебърския кмет, но той е в болнични. Междувременно стана ясно, че е задвижена процедурата по изготвянето на дипломатическия му паспорт и той заминава за мисията ни в Одеса. По неофициална информация Трифонов трябва да замине за Украйна още този месец, а това означава, че няма да изкара кметския си мандат докрай. В консулството в Одеса той ще отговаря за сътрудничеството в черноморския регион на общинско ниво и няма да има имунитет.

При опит от страна на bTV да се запише неговия коментар по случая, пресаташето на Община Несебър обясни, че в момента няма връзка с Трифонов, най-вероятно защото е на болнични процедури.

Снимка: в. Сега

                  



Прочетено: 2342 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
РК Пристанище Приморско В солнечный день Пластири за отслабване Hoodia (Худия) 3 Старият Бургас Йоан Костадинов Отровни гъби Художник Община Бургас търговски център
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development