Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Областни съвещания заради необичайното време



19 Януари 2007, Петък


Автор: Burgas Info



Серия от областни съвещания ще бъдат свикани следващата седмица. Причините са необичайно топлото за сезона време и последиците върху земеделските култури и водоснабдяването в региона.

Първото съвещание ще бъде съвместно с Областна дирекция Земеделие и гори, земеделски производители, експерти от неправителствения сектор и други заинтересовани. На срещата ще бъдат обсъдени проблемите породени от топлата зима, недостатъчното количество валежи на територията на областта, състоянието на зърнените култури, овощните и зеленчукови насаждения. Ще бъдат набелязани мерки и препоръки за минимизиране на последиците от аномалиите във времето.

В първите дни на февруари ще бъде направен и анализ на водните запаси в региона с оглед на предстоящия туристически сезон. На съвещанието ще присъстват представители на ВиК, на общинските администрации и на туристическия бизнес. Целта е да не се допуснат затруднения в снабдяването на населението с вода през летния сезон. Присъстващите ще бъдат запознати със състоянието на язовирите, напоителните системи, какви са възможностите за изграждане на нови съоръжения, както и инвестиционните проекти в тази област.

Още във вторник областният управител ще се срещне с ръководителите на клиентски центрове на ЕVN на територията на областта. Въпреки проведените в края на миналата година срещи и предприетите мерки, все още има недоволство от работата на електроразпределителното дружество от страна на граждани и фирми.



Прочетено: 2252 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
небе Българско село Източен лопох цвят Професионални Кокили!!! Конкурс прическа Бургас 2009 Раковини във въздуха От моста в Слънчев Бряг wood Бургас, ФЛОРА 2008 pepta Странджа Отровни гъби
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development