Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Играчи на "Нафтекс" на проби в чуждестранни клубове



18 Януари 2007, Четвъртък


Автор: Burgas Info



Иван Чворович и Радомир Тодоров заминаха на проби в чуждестранни клубове. Вратарят, желан и от немски втородивизионни тимове, замина за Полша, за да се присъедини към отбора на „Лех” Познан. Чворович ще бъде на пробен период, след което ще се реши дали да премине в елитния полски тим, както вече направи игралият преди време в „Нафтекс” Кристиян Добрев. Официалният сайт на тима вече помести снимка и кратка визитка на сръбския страж, който ще остане поне седмица за тестове.

Пробен период ще изкара и левият халф Радомир Тодоров, който тази сутрин замина за Хърватия, където руския „Химки” провежда своя първи подготвителен лагер. Новият член на руската премиер лига, вече привлече в състава си хърватския национал Драган Блатняк. В първия си контролен мач „Химки” се наложи над „Марибор” Словения с 1:0. Амбициите на клуба от Подмосковието са свързани с класиране в челото на руското първенство. Треньорите на клуба са запознати с качествата на Тодоров от негови видеоматериали и от представянето му на място зависи дали той ще се обвърже с договор.

Без тези двама футболисти „Нафтекс” замина за първия си подготвителен лагер в Поморие. Веднага след като се настаниха в хотел „Свети Георги” старши треньорът и неговите помощници направиха оглед на терените в околността – Каблешково, Ахелой и Равда, за да имат представа от състоянието на тревното покритие и да планират тренировки и там.

По-късно днес следобед отборът ще тренира на новия стадион в Поморие, където през следващата седмица ще изиграе две контроли. Контузени състезатели в „Нафтекс” няма и всички в отбора тренират на пълни обороти.


Прочетено: 2332 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Щрауси край Грудово Spirit of Burgas Az sym ot Burgas pepi ИЗОСТАВЕНАТА ФРЕГАТА Цветы луговые закачалки 2 красиви по всяко време моите цветя Созопол
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development