Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Цветан Цветанов: “В Бургас предстои генералната промяна”



22 Декември 2006, Петък


Автор: Burgas Info



- Г-н Цветанов, с какво стартира партия ГЕРБ от 1 януари 2007- ма?

 - Първото и едно от най- важните неща е освен да финализираме процеса по регистрация на партията, е да започнем веднага работа по предстоящите първи за нас избори. Те ще бъдат и първият ни тест- изборите за евродепутати. Имаме доста солидна програма, която сме направили след поредица от кръгли маси по актуални теми за обществото. Ще се съобразим със спецификата на съответните населени места в страната. И естествено ще стартираме серия от подобни инициативи. Защото нашето желание е да си партнираме и с гражданското общество. Искаме да бъдем част от него и то да е част от нас. Само по този начин, когато има комуникация, когато не забравяш хората, можеш да направиш нещо и те да разчитат на теб.

- Каква предизборна кампания ще водите?

- Предимно позитивна и градивна, в интерес на обществото и за генерална промяна, както на страната, така и на този прекрасен град Бургас. А за да бъде извършена тази промяна в стила на управление, ние трябва да притежаваме реалните лостове и механизми за това. 

- Каква е оценката ви за работата на една от най- големите регионални организации на ГЕРБ, тази в Бургас?

- Много висока. Тук са изградени абсолютно всички общински организации в региона. Това, което констатираме като резултати и поредицата от проведени тук инициативи ми дава основание да съм уверен, че следващият кмет на Бургас ще бъде от ГЕРБ.

- В Бургас бяха направени серия от благотворителни акции. Това ли ще е един от акцентите в работата на партия ГЕРБ?

- По принцип искаме да бъдем по- различни от всички партии досега, които забравяха избирателите си. И се сещаха за тях само когато има предизборни кампании. Това няма да бъде стил на ГЕРБ. И затова съм много удовлетворен от тези благотворителни кампании, от големия концерт на младите бургаски таланти, от инициативата за помагане на семейството на Елица и нейния син Митко, на които ГЕРБ осигури дом. Използвам момента да поздравя и бургазлийката Нели, победителка в Сървайвър. Поздравявам я за хъса да победи и спечели тези пари. Аз съм убеден, че тя ще ги инвестира точно в Бургас.

- Кога ще започнат разкритията на корупционни схеми в Бургас?

- Това ще стане, когато новият кмет седне на стола си в бургаското кметство. Дотогава – всички разбират че няма как да притежаваме реалните лостове и механизми да го реализираме с пълна сила. Защото ако ние, с Бойко Борисов не бяхме в столичното кметство, проверките там нямаше да започнат и поредицата от корупционни механизми нямаше как да бъдат разкрити.

- Кой ще бъде кандидата за кмет на Бургас?

- Не очаквайте от мен в момента да обявя име. Това няма да е мое еднолично решение. Преди да вземем решение, ще анализираме профилите на всички кандидати за съответния регион, техния потенциал. Колегите, които трябва да вземат решение са в изпълнителната комисия. Според устава, номинациите за кметове и общински съветници ще се одобряват и утвърждават от нея. В Бургас ние ще имаме сериозен успех. Хората ни работят добре.

- Какво ще пожелаете на бургазлии в навечерието на Коледа?

- Пожелавам на всички бургазлии и всички български граждани най- вече здраве и късмет. Защото без здравето и без късмета нищо не би могло да се постигне. Нека оставим омразата на заден план, да бъдем много по- консенсусни и много по- прагматични, защото всичко това е за нашата страна и по този начин искам да възтържествува доброто. Доброто над всичко! И да победи най- добрият на следващите избори, които идват. Аз съм убеден, че това ще бъде ГЕРБ.   

 

Автор на снимката: Митко Димитров

 

 



Прочетено: 3048 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
врабец Лалета от Бутик Връзка Флора Бургас 2009 Пролет преди листата pepi Тройна дъга над Бургас Залив край Созопол Ботева Странджа през есента
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development