Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

ЦСКА пристига в Бургас с кадрови проблеми



18 Декември 2006, Понеделник


Автор: Burgas Info



Баскетболистките на ЦСКА пътуват днес за Бургас, където утре играят срещу Нехтохимик в дербито на шампионата, съобщиха за Агенция Фокус от пресслужбата на клуба. Треньорът Георги Божков има кадрови проблеми, защото плеймейкърът Бранкица Хаджович е със сериозни болки в адукторите, а Елена Йоловска е с травма на рамото. Йоловска пропусна последните мачове на тима си заради тази контузия. Днес обаче тя се качи на автобуса за Бургас. Все още под въпрос за двубоя са Тифани Джонсън и Латаша Байерс, които досега не са играли в нашето първенство.
“Очаквам изключително труден двубой, защото момичетата са много уморени. Имахме тежки мачове в Птолемаида и Нови Сад, а и постояно сме на път. Надявам се опитът от евромачовете да ни помогне и да спечелим и дербито”, коментира треньорът Георги Божков.
ЦСКА и Шибеник Джоли постигнаха споразумение да отложат мача си от Адриатическата лига от 3 януари за по-късна дата. Двубоят трябваше да се играе в Хърватия. И двата тима продължават в турнира за Купата на ФИБА Европа и Коледните и Новогодишните празници са единственият им шанс да починат.


Прочетено: 2348 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
pepi Конкурс прическа Бургас 2009 pepi Зима в Странджа Spirit of Burgas Барселона Бургас, Богориди горноезеровски циганин спретната къщурка Бургас, ФЛОРА 2009 Цвете Spirit of Burgas
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development