Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Летището в Равнец става гражданско



21 Ноември 2006, Вторник


Автор: Burgas Info



Министерството на отбраната ще даде за управление на Министерството на транспорта бившето военно летище в Равнец заедно с тези в Горна Оряховица, Стара Загора, Узунджово, Добрич и Габровница.
Това е част от политиката на Министерството на отбраната да се разпорежда по най-добрия начин с имотите с отпаднала необходимост за Българската армия, съобщават от пресцентъра на МО.
Предстои на 22 ноември, министрите на отбраната транспорта Веселин Близнаков и Петър Мутафчиев да разгледат предложението на междуведомствената комисия за безвъзмездно прехвърляне на летищата на транспортното министерство.
Това ще даде възможност за летищата да бъдат сключени договори за концесия със заинтересовани компании за развитие на чартърни авиопревози и услуги.
Към тях има и голям интерес за развитието на различни карго превози.
Министерството на отбраната ще си запази правото да ползва летищата при необходимост и в кризисни ситуации.
С отдаването им на концесия се очаква да бъде подобрена инфраструктурата, както и да се стимулира развитието на икономиката и туризма в регионите около летищата.


Прочетено: 1874 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Конкур глазами зрителя Есен жълто и сиво 2 Тройна дъга над Бургас Spirit of Burgas Театър за драма. опера и балет, Бургас Международен Семинар на фризьорите София Инкубатори за люпене на яйца Български секс магазин
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development