Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

В Бургаската община няма да влязат европари за подобравяне на инфраструктурата



01 Ноември 2006, Сряда


Автор: Burgas Info



Одобрени са общините, в които ще бъде изпълняван проекта “Подпомагане на регионалния туризъм чрез подобрение на свързаната с него инфраструктура”, съобщава електронния сайт на Министерството на регионалното развитие и благоустройството.
Общините са селектирани след вътрешна процедура за подбор на проектите.
В сайта на министерството е приложен списък от 20 общини, на територията на които ще се реконструират и рехабилитират второкласни, третокласни и четвъртокласни пътища, ще се поставят пътни знаци за бизнес и туристически места. Община Бургас обаче не е сред тях и в нашия регион няма да влязат европари.
“Оправданията на управниците ни, че парите за ремонт на пътищата не стигат са неоснователни и смешни. Средства се отпускат, но не се усвояват”, коментира председателят на сдружение Бургаски граждански контрол Недялко Кирезиев.
Преди месеци от сдружението питаха общината кандидатствала ли е по програмата предвид лошото състояние на пътищата ни.
Общинските управници прехвърлиха отговорността на Областна управа, която късно ги уведомила за проекта. От Областно пътно управление пък, които също можеха да кандидатстват, разбрали за програмата едва десет дни преди крайния срок за подаване на документите.
Внесена била документация само за “Отводняването на кръстовището Бургас-Горно Езерово-Меден Рудник и път ІІІ 7909/Горно Езерово/ край езерото Вая”.
Сега вече е ясно пари няма да има нито за отводняване нито за реконструиране на пътищата в Общината.




Прочетено: 2136 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Дива свиня зад решека pepi Вила Колор-къща за почивка в Троянския балкан Източен лопох цвят Международен Семинар на фризьорите София Созопол Весела Spirit of Burgas Spirit of Burgas Община Бургас Барселона
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development