Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Обучават ученици от Българово на техники за самозащита



26 Октомври 2006, Четвъртък


Автор: Burgas Info



Служители от специализираното подразделение “Охрана масови мероприятия и борба с безредиците” показаха самозащитни техники и обучиха ученици от ОУ “Васил Левски” в Българово. Демонстрацията бе част от Националната програма за ограничаване на противообществените прояви сред подрастващите.
Децата беседваха и по темата «Запознаване с работата на специализирани звена от полицията» с инспектора от Детска бедагогическа стая Стефка Събева. Тя представи пред учениците основните рискови моменти, в които младежите биха могли да попаднат, както и начините за реагиране в подобни ситуации.
Националната програмата за превенция на престъпността сред децата и младежите е организирана от МВР съвместно с МОН и стартира официално в Бургаски регион в началото на февруари тази година. Целта е децата и младежите да се запознаят отблизо с работата на служители в отделните звена на МВР, както и да имат директен контакт с полицейските служители. Идеята е да се предоставят готови формули за поведение, които подрастващите да ползват в случай на рискова ситуация. Програмата е насочена към децата и младежи, тъй като те са най-неподготвени и нямат достатъчно информация за опасностите в заобикалящия ги свят.


Прочетено: 2676 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
ograda Конкурс прическа Бургас 2009 тръби хотел приморец Катедрала в Париж от Бутик Първа пролет наближава, кокичета в двора Пожарната в Бургас Маската РК камини всичко за отопланието тошко
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development