Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

СДС Бургас иска отзоваване на член на РИК за арогантно поведение



22 Октомври 2006, Неделя


Автор: Burgas Info






СДС Бургас подаде жалба до ЦИК, съобщиха от пресцентъра на местната структура на партията. Жалбата е във връзка с арогантно поведение на представител на РИК Бургас спрямо представител на СДС Бургас на 21 октомври, в 15,05 ч. “При телефонен разговор във връзка с последни промени в състава на СИК, на секретаря на СДС Бургас Тошко Иванов с представител на РИК, който е отказал да се представи, към секретаря на СДС е използвана арогантна и унижаваща човешкото достойнство обида, която е в разрез с всякакви етични норми на поведение. Представителят на РИК е заявил още, че няма да приема обаждания от представители от централата на СДС Бургас”, пише в жалбата.
Според представителите на СДС Бургас само след два месеца България ще стане пълноправен член на Европейския съюз и подобно нетолерантно отношение, особено от представител на такъв важен орган като Районната избирателна комисия е в абсолютен разрез с установените европейски етични норми на поведение. Невземането на отношение и замълчаването по случая би означавало толериране на подобен модел на поведение, твърдят от СДС и настояват ЦИК да извърши проверка и да установи въз основа на графика за дежурства на представителите на РИК Бургас самоличността на виновното лице. ЦИК да отзове от РИК Бургас виновното лице за арогантно поведение и го замени с друг представител на партията, която представлява, настояват още от СДС.




Прочетено: 1900 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Езикови курсове от учебен център „СИТИ“ Конкур глазами зрителя pepi Странджа Гората УНИВЕРСАЛНА МАШИНА ЗА ШЛАЙФАНЕ НА СТЕНИ И БЕТОН, СВАЛЯНЕ НА СТАРИ МАЗИЛКИ ROKAMAT-2500 ЛВ. Конструкция Паметник на незнайния войн Pepi Синята пеперудка Извилистая жизнь дерева
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development