Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Георги Първанов: Ще водя битка срещу носителите на омразата



15 Октомври 2006, Неделя


Автор: Burgas Info



На 14 октомври президентът Георги Първанов проведе среща със симпатизанти от София в НДК. „Ще водя битка срещу всички онези, които са носители на омраза и особено срещу носителите на религиозна и етническа нетърпимост“, категорично заяви той.

Първанов допълни, че осъзнава рисковете, които идват с подобен тип политика и поведение. „Това е твърде опасна игра, за да я допуснем“, посочи той. Георги Първанов заяви, че няма да дели българските граждани по какъвто и да е признак.

Той подчерта, че ако бъде преизбран, ще работи за това в България да има силни, работещи институции, „обърнати с лице към проблемите на хората“. Той подчерта, че в годините на първия си мандат е дал много знаци в името на националното помирение и съгласие. Георги Първанов изтъкна, че президентът трябва да е в състояние да поднесе „разумен, работещ и национално отговорен прочит на историята на България“.

Георги Първанов каза, че през последните пет години президентската институция винаги е била отворена за работа с общините и кметовете. Той припомни, че по време на наводненията през последните две години армията се е включила в преодоляване на щетите и пострадалите общини са получили бърза и ефективна помощ от въоръжените ни сили.

„Това е доказателство за способността на българската армия да изпълнява мирновременната си мисия“, каза Първанов. Президентът посочи, че за тези пет години е изградена силна и боеспособна армия, която е в състояние да защитава сигурността на страната, както и че в нея протичат процеси на професионализация и модернизация.



Прочетено: 2139 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Първа копка Долно Езерово Жреци на музите 2009 Йордановден 2011, Бургас - от Тина Бургас., ФЛОРА 2008 Pepi Аз Пресдтавяне на книгата Родът Сирекови бургаска среща Международен Семинар на фризьорите София Бургаски залез.JPG нощен бряг
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development