Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Разиграват ситуации на тероризъм при порта и летището



10 Октомври 2006, Вторник


Автор: Burgas Info



Съвместна тренировка "Тъмна сянка-2006" за противодействие на тероризма започва утре в Бургас, съобщиха от пресцентъра на Министерството на вътрешните работи.
Учението е двудневно. В него ще участват представители на полицията и военни, на държавните органи за управление, на местната изпълнителна власт, юридически лица и неправителствени организации. Ще бъдат разиграни ситуации, които са максимално близки до реалните условия, за да се провери и оцени националната система за управление при криза с висока степен на риск в резултат на терористична дейност. Тренировката "Тъмна сянка- 2006" ще бъде на територията на пристанището и летището в Бургас, а както и в района на "Лукойл Нефтохим Бургас"АД. Ще бъде осъществена операция за обезвреждане на терористи и освобождаването на заложници. На практика ще се провери взаимодействието между специализираните екипи на силите за реагиране при кризи и юридически лица, собственици на сгради, съоръжения и превозни средства, обект на терористична дейност. Учението ще се ръководи от министъра на вътрешните работи Румен Петков.


Прочетено: 2018 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Републиканска след ремонта Паметник на незнайния войн БСУ нощен бряг Раковини във въздуха pepi Змийския остров - Созопол Международен Семинар на фризьорите София Египет РК Летен театър моите цветя
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development