Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Ева Лонгория остана без двуметрова мъжка любов



03 Октомври 2006, Вторник


Автор: Burgas Info



Ева Лонгория се раздели със своя приятел, баскетболната звезда Тони Паркър, съобщиха редица американски медии.


31-годишната „отчаяна съпруга“ и двуметровият баскетболист са заедно от година и половина. Двамата обаче живеят разделени, тъй като Тони играе за „Сан Антонио“ в Тексас, докато Ева снима сериала и другите филмови проекти, в които участва в Лос Анджелис.

Слуховете за раздяла тръгнаха, след като Тони, на когото Ева се оказа сексучителка, бе забелязан да танцува преди седмица с бивше свое гадже в дискотека.


„Ева беше съсипана. Блондинката е бивша приятелка. Двамата си разменили телефонни номера, но друго същата вечер не се е случило“, заявява пред „Сънди мирър“ приятел на Тони.


Кариерите на двамата и дългото разстояние между тях се е оказало съсипващо за връзката им, споменава същият източник.


Говорител на Ева Лонгория съобщи пред медиите, че двамата с Тони се намират в „труден период“, което по холивудски означава, че двамата са разделени.

Наскоро тя изяви желание да напусне „Отчаяни съпруги“ едва след втория си сезон в сериала, уморена от образа й на прелъстителка. През това време Ева се включи като партньор на Майкъл Дъглас в трилъра „Стражът“ в стремежа си да се утвърди като сериозна филмова актриса.


Прочетено: 2382 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
wood Машините на Леонардо Флора Бургас 2009 аз моите цветя Тройно дестилирана украинска водка над Ахелой Гъбките Източнокатолическата черква Морската градина в Бургас Казанчето, Странджа Община Бургас
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development