Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Депутат обяви ученически конкурс за есе на тема ЕС



03 Октомври 2006, Вторник


Автор: Burgas Info



Депутатът от Парламентарната група на ДПС и заместник-председател на парламентарната комисията по европейска интеграция Фатме Илияз обяви ученически конкурс за есе на тема “Аз ще стана гражданин на Европейския съюз“.
Инициативата започва от 2 октомври в Бургас и ще продължи до края на месеца. Тя е подкрепена от Регионалния инспекторат по образование към Министерството на образованието и науката в града, съобщи Илияз. В конкурса могат да участват деца от V до VIII клас от всички училища в Бургаска област. Есето трябва да разгледа предложената тема от гледна точка на предстоящото членство на България в ЕС и очакванията, които учениците имат, за промяната в личния и обществения живот. При оценяването ще бъдат взети под внимание информираността на участниците, тяхната оригиналност и стил. Резултатите ще бъдат обявени до 15 ноември, а на церемония в Бургас Фатме Илияз ще награди победителите. Първата награда в конкурса е 100 лева; 70 лева и 50 лева са предвидени за класиралите се съответно на второ и на трето място. Със специален приз ще бъде удостоен и участникът с най-оригинална мисъл в есето. Творбите на победителите ще бъдат представени пред Парламентарната комисия по европейска интеграция и ще бъдат публикувани в сайта на Фатме Илияз.


Прочетено: 2601 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Небе Мишка моите цветя pepi Pepi Флора Бургас 2009 Театър за драма. опера и балет, Бургас Гиацинт Есен 2011 /Парка срещу Окръжна болница/ Тройката, паметника тошко Созополски къщи
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development