Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Удариха заложна къща на полицейски син



23 Септември 2006, Събота


Автор: Burgas Info



Полиция и данъчни извършиха в сряда съвместна акция срещу заложна къща, собственост на сина на шефа на криминална полиция в Бургас Иван Георгиев, съобщиха редови полицаи.
"Има такава проверка", призна началникът на сектор "Полиция" към ОДП-Бургас Георги Желев. Той обаче заяви, че подробности няма да бъдат огласявани. Според него акцията била поискана от ръководството на Националната агенция по приходите (НАП), а полицията само подпомагала инспекторите на агенцията.
От местното подразделение на НАП обаче съобщиха точно обратното. "Акцията е полицейска, нашите служители са били извикани само да я подпомагат", каза пресаташето Христо Узунов.
Според източника на "Сега" проверката е била предизвикана по сигнал, че в заложната къща е било прието за съхранение голямо количество злато, за което нямало надлежни документи. Никой от потърсените полицейски шефове не пожела да коментира какво точно е намерено в къщата пред репортер на "Сега". Никой не пожела да назове името на проверяваната заложна къща, нито това на собственика й. Всички го наричаха просто "синът на Георгиев".
Георги Желев, който в момента изпълнява функциите на ръководител на ОДП-Бургас, тъй като шефът на дирекцията е в отпуск, каза само, че не е имало арести. Той не очаква случаят да се отрази върху кариерата на колегата му Иван Георгиев.
"Не знам какво са намерили. Синът ми е пълнолетен, 30-годишен е. Не ми се е оплакал да има проблеми. Поискали са му някакви документи, дал им ги е. Това е.", каза пред "Сега" самият Иван Георгиев.


Прочетено: 2141 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Алёша. 9 мая 2015 года Поглед от дрон Американски Кокили за Строители честит рожден ден есен 01 Истанбул Конкурс прическа Бургас 2009 зад облаците плахо наднича... ПЕПИ Конкурс прическа Бургас 2009 Река Сена, Париж от Бутик хотел приморец
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development