Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Няма контузени в „Нафтекс” след мача с „Добруджа”



12 Септември 2006, Вторник


Автор: Burgas Info



в понеделник следобед футболистите на Нафтекс се събраха за първа тренировка през седмицата след победата над Добруджа в Добрич - съобщиха от пресцентъра на клуба.
Първият успех на отбора като гост го изкачи на второто място в таблицата за временното класиране.
В началото на заниманието старши треньорът Георги Василев направи обстоен разбор на съботния двубой, след което играчите тренираха на стадион Черноморец.

Най-радостното е, че в отбора няма контузени футболисти и всички са на разположение на треньорите. Контузията на Венцислав Алдев е отшумяла и той ще тренира наравно със съотборниците си. Въпреки това лекарския щаб на отбора ще следи състоянието на полузащитника отблизо, за да прецени дали той ще може стопроцентово да е готов за мача с Черноморец в събота. С отбора тренират и четиримата юношеските национали, които ще вземат участие в предстоящите квалификации за европейско първенство в Бургас от 19 до 25 октомври.

Програмата на отбора за седмицата включва утре двуразова тренировка и до мача в събота по едно занимание на стадион Черноморец.


Прочетено: 2212 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Строители на съвременна България kq Черноморец Бургас Pepi Цветы луговые Учебници CALLAN метод европейка На Вая Йордановден 2011, Бургас - от Тина Йоан Костадинов social distance Ива цвят
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development