Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Трифонов свика кметовете на съставни селища



12 Септември 2006, Вторник


Автор: Burgas Info



До 15 септември кметовете на съставни селища в община Несебър трябва да подадат информация в общинското кметство, относно подготовката и готовността за нормално провеждане на предстоящите президентски избори по населени места. Консултации с кметовете и кметските наместници за предприемане на необходимите действия бяха проведени днес на работна среща с Трифонов, секретаря на общината Миглена Щерионова и началника на отдел „ГРАО” Ирина Банова.
До 21 септември трябва да бъдат оповестени избирателните списъци по секции. Седмица по-рано кметовете ще получат списък за работа за актуализиране на избирателните списъци и избирателен списък за обявяване. От тях ще бъдат заличени три групи граждани – поставените под заприщение /по данни на общините и кметствата/; изтърпяващи наказание „лишаване от свобода”, за които не предстои освобождаване към изборната дата и лица, извън страната повече от два месеца от датата на изборите.
Всеки избирател има право да поиска поправка и актуализиране на грешки и пропуски, за което в тридневен срок трябва да се произнесе кметът на съответното селище. В тази връзка поне месец преди насрочената за избори дата – 22 октомври, да бъдат преустановени отпуските на кметовете в отделните кметства, поиска общинското ръководство.



Прочетено: 2211 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
6 залез над ез.Вая-Бургас.JPG къща на 20км от бргас парцалки 3 Тройно дестилирана украинска водка Флора Бургас 2009 димитров ден майк Конкурс прическа Бургас 2009 Рибарското селище привечер На Вая
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development