Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Родители и ученици пазаруват за 15 септември в полза на своето училище



03 Септември 2006, Неделя


Автор: Burgas Info



Българските родители и ученици могат да помогнат на своето училище, докато закупуват необходимите за новата учебна година пособия. Това е възможно благодарение на националната инициатива „Подкрепи своето училище”, която стартира Office 1 Superstore. Всеки може да се включи в нея, като е достатъчно при закупуване на ученически стоки и канцеларски материали от магазините на веригата да посочи училището, на което иска да помогне. Сумата, заплатена от него, се записва във виртуалната сметка на учебното заведение. В края на всяко календарно тримесечие училищата, които са натрупали актив от над 2000 лв. с ДДС, получават от Office 1 Superstore стоки и услуги на стойност 5% от събраната по сметката им сума.

„Подкрепи своето училище” дава лесна и удобна възможност на всеки българин да изрази личната си признателност и да помогне на своето училище. Хубавото е, че за целта не е необходимо хората да отделят допълнително време и финанси”, обясни Румен Бурназов, Директор „Верига магазини Office 1 Superstore”. „Кампанията цели не само да подпомогне материално училищата в страната, но и да насърчи традиционното уважение на българина към учебната институция, да сплоти учители, родители и ученици в подкрепа на тяхното училище.”, допълни той.

В началото на октомври Office 1 Superstore ще обяви класацията на училищата, които са получили най-сериозна подкрепа от хората в началото на новата учебна година. Първенецът ще получи освен своите 5% специален подарък от компанията.

Инициативата „Подкрепи своето училище” е част от цялостната политика на корпоративна и социална отговорност на Office 1 Superstore. Тя е целогодишна и ще продължи и след традиционната ученическа кампания през септември. В нея са включени всички български училища.


Прочетено: 3046 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Почистваща фирма Варна кафето ми Флора Бургас 2009 тошко пазач Стилът на знаменитостите Underwater Европейка 7 попътна Труженики моря pepi
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development